Tel: +46 (0) 733 41 42 03

              E-post: anna@abscen.nu

                       AB-Scen 1

                Barometergatan 34

                   211 17 Malmö

Sagt om AB-Scen

 

"Ledare- ta plats på scen!" är en utbildning som du inte vill missa, som är rolig, annorlunda och utmanande. Det är en utbildning som du bär med dig och har nytta av. Den ger dig personlig feedback. Du växer med den om du tar tillvara redskapen och tränar.

/Agneta Hammer, Stadsbyggnadsdirektör Helsingborg

 

 

Jag känner att jag genom utbildningen hittat verktyg för att presentera stringentare budskap, blivit tydligare vid presentationer, och fått verktyg att hantera både stress och "antistress". Jag tycker att kursen varit mycket bra. Jag är oerhört nöjd med hur handledarna hanterat balansen mellan att "pressa" och att "hålla tillbaka". Helhetstrycket är: toppbetyg.

/Göran Alvek, Finansieringschef Almi

 

 

Mitt mål med utbildningen var tydlig - förbättrat ledarskap. Det räcker inte att ha goda idéer; det viktiga är att kunna förmedla dem på ett trovärdigt sätt. Jag har blivit mycket mer närvarande i mina möten och vågar idag vara mer personlig när jag "står på scen". Det finns inga genvägar, allt handlar om god förberedelse, en stor portion omtanke och respekt för mottagaren.

/Pia Sander, VD EFL (Executive Foundation Lund)

 

 

Jag upplevde kursen som väldigt utmanande och positiv. När man utsätter sig själv för olika situationer och samtidigt direkt får feedback gör man stora framsteg på kort tid. Efter kursen känner man sig verkligen sugen att ta plats på scen och känner sig betydligt tryggare att möta framtiden.

/Johan Linnér, Försäkringsrådgivare SEB

 

 

AB Scen's "Own the stage" was extremely helpful. My workshops and presentations have received great audience feedback and I am enjoying them more. It is worth every bit of the time and money invested.

/Heidi Forbes Öste, CEO and Founder, 2BalanceU

 

 

Anna Arwidsson är en mycket inspirerande föreläsare och kursledare. Jag har i mitt arbete som konsult inom individ- och säljutveckling stor nytta och glädje av den ökade medvetenheten om samspelet mellan kropp, röst och budskapets inriktning som Annas utbildning ger. Även för oss som är vana vid att ”stå på scen” ger det här en extra dimension!

/Anne Barbosa, Konsult och Partner vid People Impact AB